Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως της 19 Μαΐου 2017 η θεματική εβδομάδα. Στα πλαίσια αυτής, τη Δευτέρα 15-5-2017 οι τρεις τάξεις του Γυμνασίου επισκέφθηκαν το κτήμα ΙΑΣΩΝ στον Μαραθώνα. Εκεί γνώρισαν τα στάδια της βιολογικής καλλιέργειας, γεύτηκαν καρπούς και φρούτα, ενώ έλαβαν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες.

Την τετάρτη 17 Μαΐου οι μαθητές της Β τάξης παρακολούθησαν διάλεξη με θέμα «διατροφικές συνήθειες» από την ερευνήτρια του Χαροκόπειου πανεπιστημίου Κα Κοντοέ Μαρία.

Την Πέμπτη 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκε από την διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος διάλεξη με θέμα «Ασφάλεια στο διαδίκτυο».

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 19 Μαΐου με την διοργάνωση ημερίδας με θέμα τον εθισμό, από τον Κο Μακρή Στυλιανό, ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή του φορέα «18 άνω».

Όλες οι τάξεις κατά το πενθήμερο των εκδηλώσεων της θεματικής εβδομάδας παρουσίασαν συνθετικές εργασίες και παρακολούθησαν προβολές ταινιών με θέματα την διατροφή τον εθισμό και τα στερεότυπα. Ακολούθησε συζήτηση και αναστοχασμός.

 

Αποτίμηση θεματικής εβδομάδας